Docent wiskunde

docent wiskunde 1e graads vacature

Je hebt hard je best gedaan voor je diploma te halen en nu is het zo ver; je kan al je theoretische en praktische ervaringen van de afgelopen leerjaren in de praktijk en zelfstandig uit gaan voeren. Je bent helemaal klaar voor dit nieuwe hoofdstuk van je leven en je bent nu op zoek naar vacatures.

Vacatures gezocht

Op zoek naar docent wiskunde 1e graads vacature? Dit kan inderdaad nogal een zoektocht zijn. Je wilt natuurlijk een werkplek waar je je op je gemak voelt. Het kan niet zo zijn dat je dag in, dag uit,  je dagen door moet brengen met onvriendelijke collega’s en ongehoorzame leerlingen. Het heeft daarom natuurlijk tijd nodig tot je een match vindt tussen jouw persoonlijkheid en de sfeer van scholen die open vacatures hebben. Dit hoeft niet persé aan jou te liggen óf de school dus, wees ook niet bang om de keuze volledig op jouw voorkeuren te baseren.

docent wiskunde 1e graads vacature

Wat zijn mijn opties

Wanneer je graag les zou willen geven maar totaal geen interesse hebt in het lesgeven aan middelbare scholieren, dan zou het lesgeven aan beroepsonderwijs of volwasseneneducatie misschien beter bij je passen. Dit kan misschien voor jou een veel betere match zijn dan het lesgeven aan middelbare scholieren of aan mbo studenten, omdat deze sector studenten natuurlijk veel jonger zijn en over het algemeen minder discipline en interesse hebben in het leren van wiskundige theorieën. Maar vergis je niet, de juiste middelbare school of mbo school die bij jouw past, kan een enorm leuke ervaring zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.