Waarom op vakantie naar Samos?

samos

Waarom zou je op vakantie gaan naar Samos? Dit eiland bevindt zich bij Griekenland en heeft erg leuke dorpjes. Als jij er dus graag even tussenuit wilt en op zoek bent naar een leuke vakantiebestemming, dan is dit eiland zeker een aanrader. Ook kun je op dit eiland heel erg veel kloosters bezoeken en genieten van de mooie en rustige stranden. Boek dus snel je vakantie naar dit eiland zodat je echt een leuke vakantie zult hebben. 

Een erg leuk eiland

Op het eiland Samos is erg veel te doen. Je kunt de lekkere zoeten wijn proeven en het wijnmuseum bezoeken. Ook is het een eiland met mooi groen natuur en daar kun je natuurlijk ook van genieten. Ben jij dus op zoek naar een eiland waar je veel kan doen en waar je naar veel mooie plaatsen kunt gaan? Dat is dit eiland bij Griekenland zeker een aanrader. Het is zeker dat als je hier naar toe op vakantie gaat, dat je het super leuk gaat vinden.

samos

Reizen naar dit eiland

Ben jij dus benieuwd hoe lang het reizen is en hoe je het beste kunt reizen naar het eiland Samos? Je kunt het voordeligst vliegen vanaf schiphol. Wel is het zo dat je af en toe een overstap moet maken. Vaak wordt het je in Nederland aangeraden om met Transavia te vliegen. Je zult er al met een paar uurtjes zijn en dan zul je gaan merken dat je op dit eiland echt een top vakantie gaat krijgen. Het is zeker een leuke bestemming om in het voorjaar naar toe te gaan want dan is het ook wat rustiger en niet te heet. Maar wil jij juist dat het lekker warm is en dat er nog meer toeristen zijn? Dan kun je natuurlijk ook altijd op andere momenten van het jaar gaan zoals in juli.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *